Suzhou Sugulong Metallic Products Co., Ltd

  • China Suzhou Sugulong Metallic Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken SUGULONG
Aantal werknemers 120~150
Jaarlijkse omzet 1.2billion-1.3billion
Opgericht Jaar 1996
Export pct 80% - 90%

Inleiding

SUGULONG is een professionele fabrikant van supermarktplank, pakhuisrek en materiaal voor supermarkten en het logistische gebied. Het bedrijf werd opgericht in 1996 en bezet meer dan 20.000 vierkante meters. Het is hoogst befaamd internationaal voor het voorzien van producten van innovatief ontwerp en superieure kwaliteit. De producten zijn populair wereldwijd in de landen van Unite etc. verzadigt, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Zweden, Australië, Japan, Korea.

 

SUGULONG heeft een professioneel en energiek team van onderzoek en ontwikkeling ten dienste van onze klanten, dat de recentste professionele software van CAD en Solidworks aanwendt. De ontworpen producten wordt gemaakt en door het prototypeteam en kwaliteitscontroleteam alvorens het productiestadium te bereiken voor het beveiligen van de hoogte - kwaliteit getest.

 

De kwaliteitscontrole en het testen van grondstof worden gebruikt om de kwaliteit van de producten van SUGULONG te beveiligen. Het strikte proces van kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd beginnend met de grondstof. De metaalverwerking gaat door zich het stempelen, het buigen, het lassen, het vormen en het oppoetsen over waarin alle specificaties precies met. zijn. Het onderzoek van kleur, de glans, en de adhesiesterkte worden uitgevoerd zorgvuldig tijdens het proces van machtsdeklaag door middel van de effecttest en de zoute test van de nevelcorrosie. Elk van deze stappen zijn noodzakelijk om de beste kwaliteit van onze producten te verzekeren.

 

SUGULONG volgt altijd de innovatie en de moderne technologieën om de nauwkeurigheid en de efficiency te bereiken door high-tech en geautomatiseerd materiaal toe te passen. SUGULONG heeft bij het integreren van de metaalverwerking in productielijnen gewerkt. De systemen van de poederdeklaag werden bevorderd aan milieuvriendelijke voorbehandeling en wrijvingneveldeklaag in plaats van elektrostatische neveldeklaag om de productieefficiency op te heffen en de kwaliteit van deklaag te verbeteren.

 

SUGULONG is de hoogst befaamde leverancier in het van het supermarktplank en pakhuis rek voor de persistentie van het voorzien van hoogte - kwaliteitsproducten van het verbeteren van productieefficiency. De ontwikkelende ervaring en de verwezenlijkingen van SUGULONG zijn hoogst erkend en wijd gepopulariseerd door de lokale regering.

 

Vergend „Kwaliteit ter beschikking, heet de Klanten in Hart“ als werkende geest, SUGULONG de klanten van rondom de wereld welkom.

 

SUGULONG-wens u een fijne dag!

 

Dank u zeer!

 

 

Geschiedenis

De oude fabriek

 

 

China Suzhou Sugulong Metallic Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Suzhou Sugulong Metallic Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

De nieuwe fabriek

 

 

China Suzhou Sugulong Metallic Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

China Suzhou Sugulong Metallic Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

China Suzhou Sugulong Metallic Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

China Suzhou Sugulong Metallic Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5

China Suzhou Sugulong Metallic Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 6

Dienst

 

SUGULONG heeft een professioneel en energiek team van onderzoek en ontwikkeling ten dienste van onze klanten, dat de recentste professionele software van CAD en Solidworks aanwendt. 

 

De kwaliteitscontrole en het testen van grondstof worden gebruikt om de kwaliteit van de producten van SUGULONG te beveiligen. Het strikte proces van kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd beginnend met de grondstof. 

 

SUGULONG volgt altijd de innovatie en de moderne technologieën om de nauwkeurigheid en de efficiency te bereiken door high-tech en geautomatiseerd materiaal toe te passen. 

 

SUGULONG is de hoogst befaamde leverancier in het van het supermarktplank en pakhuis rek voor de persistentie van het voorzien van hoogte - kwaliteitsproducten van het verbeteren van productieefficiency. 

Ons Team

Wij zijn een familie, werken wij samen!
 
China Suzhou Sugulong Metallic Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0
China Suzhou Sugulong Metallic Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1
 
Gelukkige verjaardag aan iedereen!
 
China Suzhou Sugulong Metallic Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2
Bloeddonatie zonder betaling
 
China Suzhou Sugulong Metallic Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3
Vrolijke Kerstmis!
 
China Suzhou Sugulong Metallic Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4
China Suzhou Sugulong Metallic Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5
 
 
Laat een bericht achter